Protectia datelor si politica de confidentialitate

Ne preocupam activ de punerea in aplicare a Directivei (UE) 2016/680 A Parlamentului European si A Consiliului din 27 aprilie 2016 (in continuare numita “Directiva”).
Avand mai putin de 250 de angajati, societatea noastra nu intra sub incidenta obligativitatii de a pastra evidentele procesarii datelor cu caracter personal, cu atat mai mult cu cat datele procesate de noi au rol preponderent de a respecta dispozitii legale din domeniul financiar contabil, inclusiv in materie fiscala (obligatii declarative lunare catre ANAF). Cu toate acestea , Onestore Energy se preocupa in permanenta de protectia datelor cu caracter personal ale tuturor persoanelor cu care intra in contact prin natura activitatii sale.

Astfel, intrucat comenzile, contractele, facturile si chitantele sunt documente care cuprind o serie de date ale dumneavoastra, susceptibile a fi interpretate ca fiind cu caracter personal (ne referim la nume, prenume, domiciliu, nr. de telefon si e-mail), trebuie sa stiti ca art. 5 din OMFP nr. 2634 din 5 noiembrie 2015, reglementeaza in sarcina noastra obligativitatea de a pastra documentele financiar-contabile timp de 5 ani, cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite.

ONESTORE ENERGY SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

a) Validarea, expedierea si a comenzilor catre acesta;

b) Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

c) Contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca ONESTORE ENERGY SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la ONESTORE ENERGY SRL, prin intermediul unei cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Calea Ferentari, nr. 133, sector 5, Bucuresti, urmatoarele:

a) Confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;

b) Dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c) Dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; 

ONESTORE ENERGY SRL poate colecta involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre ONESTORE ENERGY SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului sau Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea ONESTORE ENERGY SRL si/sau al eventualilor terti cu care ONESTORE ENERGY SRL are contracte de parteneriat in acel moment. 

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre ONESTORE ENERGY SRL a unei simple cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

Intr-o mai mica masura, in urma obtinerii acordului dumneavoastra expres, vom folosi adresa dumneavoastra de e-mail si nr. de telefon in scopul transmiterii unor comunicari de marketing sau in scopul unor eventuale campanii de fidelizare, al caror beneficiar veti fi tot dumneavoastra.

In acest sens, va asiguram ca baza de date in care sunt stocate aceste date este protejata atat fizic, cat si informatic, minimizand riscul accesarii neautorizate a acesteia. Avand in vedere, insa, faptul ca nicio masura de protectie nu poate garanta in mod absolut eliminarea riscului de accesare neautorizata a sistemelor informatice pe care stocam baza de date continand inclusiv datele dumneavoastra, dorim sa va asiguram ca in cazul unei asemenea brese de securitate veti fi notificat fara intarziere, concomitent cu inaintarea unui raport detaliat catre autoritatea de supraveghere, urmand a va comunica atat masurile de remediere si de limitare a pierderilor, cat si orientarile furnizate de autoritatea de supraveghere.

Cu toate acestea, va asiguram ca in orice moment:

•Aveti acces la datele colectate de noi despre dumneavoastra (dupa autentificarea in contul dumneavoastra accesati: Contul meu - Editează informatiile contului);

•Aveti posibilitatea de a afla în ce scop va sunt prelucrate datele (solicitare scrisa la adresa de email gdpr@cctv-supraveghere.ro avand ca subiect “Solicitare GDPR” );

•Pentru ce perioadă va sunt aceste date prelucrate datele (solicitare scrisa la adresa de email gdpr@cctv-supraveghere.ro avand ca subiect “Solicitare GDPR” );

•Aveti posibilitate de rectificare a datelor cu caracter personal inexacte care va privesc(dupa autentificarea in contul dumneavoastra accesati: Contul meu - Editează informatiile contului);

•Aveti posibilitate de a solicita stergerea tuturor datelor dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date trimitand un e-mail la adresa: gdpr@cctv-supraveghere.ro , avand ca subiect “Solicitare GDPR”.

Continuand procesul de creare a unui cont pe website-ul cctv-supraveghere.ro , va dati consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in sensurile exprimate mai sus.

In cazul in care nu ne dati consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra, aveti oricand optiunea unei comenzi telefonice.

Va multumim!

Oferte speciale

Panou LED Ultra Slim 36W lumina alba 60x60cm

Panou LED Ultra Slim 36W lumina alba 60x60cm

Panoul LED ultraslim este un sistem elegant de iluminat folosit pentru spațiile rezidențiale, birouri, spații comerciale, restaurante sau hoteluri. Acesta are un design modern și o eficiență ridicată...

107,10LEI 128,52LEI Fără TVA: 90,00LEI

Panou LED Ultra Slim 18W lumina alba rotund 20cm

Panou LED Ultra Slim 18W lumina alba rotund 20cm

Panoul LED ultraslim este un sistem elegant de iluminat folosit pentru spațiile rezidențiale, birouri, spații comerciale, restaurante sau hoteluri. Acesta are un design modern și o eficiență ridicată...

29,75LEI 35,70LEI Fără TVA: 25,00LEI

Camera de supraveghere IP wireless controlabila PT interior HD 1080P 2 megapixel XM3401-W
  • Mobilitate maxima in orice directie
  • Camera Wi-Fi, fara fir

Camera de supraveghere IP wireless controlabila PT interior HD 1080P 2 megapixel XM3401-W

Camera de supraveghere IP wireless interior cu infrarosu, control PT, 1/3.6 CMOS Sensor, 2MPX 1920x1080P, inregistrare pe card MicroSD, 9 IR LED, distanta IR 10m, lentila 3.6mm + Filtru IR CUT, 0.01 l..

246,33LEI 296,31LEI Fără TVA: 207,00LEI

Camera de supraveghere IP Wireless HD 960P Panoramica, stocare card - BEC-360GW
  • Camera Wi-Fi, fara fir

Camera de supraveghere IP Wireless HD 960P Panoramica, stocare card - BEC-360GW

Camera de supraveghere IP Wireless HD de interior  BEC-360GW cu element de imagine 1/3 CMOS, rezolutie 1280 x 960 (scanare progresiva), este echipata cu 3 led-uri cu lumina alba, distanta..

189,21LEI 240,38LEI Fără TVA: 159,00LEI